Big Fish Games

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióBig Fish Games
Dades
Tipusdesenvolupadora de videojocs
negoci Modifica el valor a Wikidata
Indústriaindústria del videojoc Modifica el valor a Wikidata
Forma jurídicasocietat hòlding Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació2002, Seattle Modifica el valor a Wikidata
FundadorPaul Thelen (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Produeixprogramari Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu

Lloc webBigFishGames.com Modifica el valor a Wikidata
Facebook: bigfishgames Twitter (X): bigfishgames LinkedIn: big-fish-games Youtube: UCHSauBGVrjyfpWCjfNVvmng Pinterest: bigfishgames Modifica el valor a Wikidata
Localització geogràfica
Map

Big Fish Games és un portal que distribueix videojocs per ser jugats tant online com descarregats a l'ordinador. Ofereix versions gratuïtes de demostració (que usualment duren una hora) i la possibilitat de comprar el joc a través del portal. Fundat el 2002, també ha creat sagues pròpies i té l'exclusiva d'alguns títols de jocs del gènere anomenat videojoc casual. El portal inclou fòrums de debat i ajuda sobre els jocs, així com un servei de subscripció que garanteix regals i descomptes.

Big Fish Games ofereix una novetat diària en versió demo, i posteriorment aquests jocs passen al seu arxiu, organitzat per gèneres. Els títols més demandats són els de localitzar objectes amagats i els anomenats Time Management (gestió del temps), seguits dels jocs d'estratègia i els trencaclosques.

Alguns dels títols de més èxit del portal són els de la saga de Virtual Villagers (Last Day of Work), els Mystery Case Files i Azada.